Μεταφορικά-Παράδοση Παραγγελιών:

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας είτε με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) είτε με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ,ανάλογα με το τον όγκο του δέματος.

Το κόστος της αποστολής με courier για το Νομό Λέσβου διαμορφώνεται στα 3.90(συμπεριλαμβανομένου φ.π.α) +2.90€ αν επιλέξετε μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή.

Για την υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια (εκτός Νομού Λέσβου το κόστος της αποστολής με courier  είναι 4.90€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) + 2.90€ αν επιλέξετε μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το κόστος μεταφοράς στα ογκώδη δέματα διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος του δέματος και τον τελικό προορισμό.

Ογκώδες δέμα θεωρείται όταν υπερβαίνει τα 4kg, είτε λόγω όγκου (είναι ογκώδες προϊόν, ή έχετε επιλέξει ποσότητα προϊόντων που αυξάνει τον όγκο), είτε λόγω αυξημένου βάρους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων, τα έξτρα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τα πολύ ογκώδη δέματα (πχ. έπιπλα) αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή το κόστος για το Νομό Λέσβου είναι 6€ (συμπεριλαμβανομένου ανάλογου Φ.Π.Α.) ενώ για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι 8€ ( συμπεριλαμβανομένου ανάλογου Φ.Π.Α.). Για προορισμούς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης επιβαρύνεστε έξτρα με τα έξοδα μεταφοράς από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τελικό προορισμό κατόπιν συνεννόησης .

Όταν το δέμα σας έρθει με μεταφορική εταιρεία το παραλαμβάνετε εσείς από την έδρα της μεταφορικής, ενώ αν επιθυμείτε παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας από τη μεταφορική εταιρεία, γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί τους όπου σας ενημερώνουν και για το έξτρα κόστος αυτής της υπηρεσίας.

Η αντικαταβολή ισχύει για αγορές έως 100 €.

Για παραγγελίες άνω των 100 € η πληρωμή γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με πιστωτική /χρεωστική κάρτα.

Το κατάστημα Ηλιόσταγμα, υπό την επιφύλαξη των παραπάνω όρων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 2-6 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 3-20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.